Hösten 2016

Gratis öppna klasser
 

Den här terminen vill vi satsa på ökad bredd, öppenhet och gemenskap i vår förening. Vi hoppas att vår satsning ska få fler elever att fördjupa sitt intresse i streetdansens olika stilar, alltså....

...nytt för denna termin är att vi erbjuder alla elever som dansar hos oss möjlighet till gratis extra dansklass. Tanken är att elever som är extra motiverade samt de som är nyfikna på en ny stil ska få möjlighet att träna tillsammans, få mer stilträning och på så sätt utvecklas ytterligare. Man behöver inte anmäla sig till en öppen klass.
 

Show/jam

Under den här terminen vill vi hitta tillbaka till hiphopkulturens kärna med inspirerande, peppande, sköna jams och shower, för att sprida dansglädje och energi till varandra.

Terminen är indelad i 3 perioder á 5 veckor. Efter varje period kommer eleverna få chans att visa upp vad de lärt sig under klasserna. 
Dessa shower/jams kommer äga rum lördagarna 1 okt, 12 nov, 17 dec. 
Grupper, tid och plats kommer annonseras på vår hemsidan www.exiledcrew.com. Föräldrar, släkt och vänner är då varmt välkomna som publik.
 

Gratis dansklass måndagar alla åldrar


”Popping” 45 min kl 18.15-19.00
Under klassen tränar vi grunderna inom en av streetdansens viktigaste stilar, popping. Vi tränar på att isolera kroppens olika muskler genom hits och poppar, waves, rullande höfter och hitta flowet genom olika grundsteg. 
    Lärare: Ida Suopanki
 

Gratis dansklass måndagar mellan nivå


”Streetkorre” 45 min kl 19.00-19.45
Under klassen tränar eleverna olika koreografier tillsammans med olika lärare. Dansklassen rekommenderar att du är 12 år och uppåt. Tempo vid inlärning och nivå på koreografier kommer variera. Fokus kommer ligga på att hitta stil och känsla. Klassen har ingen uppvärmning eller övrig teknik. Under 5 veckor lär du dig en koreografi som du har chans att visa upp under show/jam en lördag efter periodens slut. En period är 5 veckor.     
   Lärare: rullande schema (Mikaela, Sofia, Jenny och Ellen)

”Toprock/hypekorre” 45 min kl 19.45-20.30
Under klassen tränar vi på koreografier inom breakens stående stil toprock och hiphopens grundstil hype. Ingen uppvärmning eller övrig teknikträning under klassen. Dansklassen rekommenderar att du är 12 år och uppåt. Tempo vid inlärning och nivå på koreografier kommer variera. Vi håller en koreografi 5 veckor som eleverna sen har chans att visa upp under show/jam, en lördag efter periodens slut. En period är 5 veckor.
    Lärare: Ida Suopanki, Jouni Vesa

Öppen träning för alla elever varje torsdag
Alla elever är välkomna att öva steg, moves, koreografier i salen mellan kl 18.00-19.30.
Ingen lärarledd klass men ansvarig person kommer finnas på plats.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter