Hiphop / Street

Hiphop/streetdance är en sammansmältning av ett stort antal hiphoprelaterade dansstilar som utvecklas i takt med att nya stilar dyker upp och musiken förändras. På dansklasserna lägger vi tonvikt på grooves, grundläggande hiphopsteg, isolations och koreografier. Våra danslärare har olika bakgrund och inspireras av både gatukulturen och de senaste musikvideorna. På klasserna i hiphop/street kan du få möta stilar som house, popping, lyrical hiphop,  90´s hiphop etc.

Breaking (Breakdance)

Breaking är en dansstil som innehåller en rad olika tekniker som uppkom på 70-talet. Det är en akrobatisk dansform som tränar motorik, kooordination styrka och musikanpassning. Under dansklassen har du uppvärmning, teknikträning inom breakens olika moment så som footwork, freezes, power moves etc. På klassen får du även tid till freestyle, samt koreografi.

Feminine style / streetjazz / Fusion

Stilen på kursen kan variera från commersial hiphop, street jazz, jazz funk, dancehall till feminine vibe beoende på lärare.
På dessa dansklasser ligger betoningen på den feminina känslan och attityden. Klassen innehåller viss jazzteknik, träning av olika rörelsekvaliteer, isolations och koreografier. 

kursavgift

45 min   900 kr
60 min 1000 kr
75 min 1100 kr
90 min 1200 kr

2 klasser i veckan 100 kr i rabatt
3 klasser i veckan 400 kr i rabatt

Du får prova på 2 gånger gratis innan du bestämmer om du vill fortsätta kursen.

Du kommer att få en faktura hemskickad från ABF.

Avanmälan måste ske före kursens 3:e danstillfälle. Denna avanmälan måste göras till ABF. 

viktigt!

Vid anmälan kommer du få ett automatsvar från ABF där det står att ni fått en reservplats. Detta gäller ej! Var god förbise det. Ni kommer att få ett välkomstbrev av oss inom kort.