queens w heels 16 +

Är du sugen på att lära känna din kropp, ta fram din inre diva och uttrycka dansglädjen till kaxig hiphop musik? Queens W Heels är en grupp för ungdomar och vuxna som vill dansa Feminine Style med inslag av bland annat kommersiell hiphop. Namnet på dansgruppen sätter inga gränser för nybörjare, utan talar för målet att alla i rummet ska känna sig som Queens. Alla koreografier kommer anpassas till både sneakers och klackar, vilket innebär valmöjlighet för vad man vill ha på sig. 

Vad innebär egentligen att vara feminin? Elin kommer visa sin tolkning och du kommer att få känna efter vad som passar just dig, din personlighet och kropp. Alla oavsett kön är varmt välkomna att rocka denna nystartade grupp!

Om Elin: 
Elin har dansat i Kalix och drivit dansgrupper för Kalix Dancing Crew och tar nu med sig sina kunskaper till Luleå för ett nytt äventyr. Just nu studerar hon vid Sunderby Folkhögskola utbildningen Street Styles och är inne på sitt andra år. Där inspireras hon och lär sig en rad olika stilar inom hiphopen, som givetvis kommer ge sig uttryck på
dansklasserna.

Kursstart: 26 september
Pris: 900 kr 

Queens w heels 16 + 
Måndagar 
Kl:20.00-21.00