Välkomstbrev våren 2023

Välkommen till en ny danstermin våren 2023. 
Du har anmält dig till en danskurs hos oss och är välkommen till kursstart vecka 4. På vår hemsida kan du läsa om föreningens verksamhet, nyheter, samt danskursernas innehåll. 
Terminen startar vecka 4 och vi slutar lagom till sommaren, vi har ingen verksamhet under skolloven. I bland har vi tillfälliga workshops under terminen och det kommer våra lärare informera om på klasserna. Vi försöker hålla er uppdaterade via hemsida, facebook och instagram så följ oss där. Missa inte vår youtube-kanal. 

Eftersom vi är väldigt rädda om vårt dyra fina golv i danssalen, är vi noga med att alla elever har skor för inomhusbruk. Vi håller till i Södra boxen, Bangårdsgatan 4 b, Södra hamn. 
Faktura kommer skickas av ABF efter andra kurstillfället. Vill du inte fortsätta kursen måste du avanmäla dig, kontakta då ABF för att slippa faktura. 

Känner man att man är förkyld eller håller på att bli sjuk så stannar man hemma. 

Sociala medier (Facebook, Instagram och Youtube) 
När ni dansar hos oss på Exiled så godkänner ni att ni eventuellt hamnar på de sociala medier vi använder. Vi kommer inte skriva ut namn på eleverna. Foton från träningar och filmade koreografier kan komma att läggas ut, så vill ni inte vara med på bild/film så maila oss så att vi vet detta. Maila till jouni.vesa@abf.se märk mailet med sociala medier. 

Välkommen till en ny danstermin med Exiled Dance Crew