loading...

jenny vestola

Jag har varit lärare i Exiled sedan 2011 och var dessförinnan elev i föreningen. Just nu undervisar jag barn och ungdomar i olika åldrar i Hip Hop/Street och jag inspireras av låtar i alla möjliga genrer! Bland annat gillar jag RNB, hip hop men också mystisk electro-musik.

När jag var yngre tränade jag basket men jag dagdrömde alltid om att dansa på planen istället för att göra poäng. Sen dess har jag varit intresserad av dans och jag älskar att få utlopp för min energi och att få vara kreativ. Jag strävar efter att skapa roliga dansklasser med fart och fläkt. Det som driver mitt engagemang på lektionerna är glada elever. Det finns inget bättre än att se människor skratta, kämpa och utvecklas! Jag är en social person, trivs med att prata framför folk och jag hoppas att det lyser igenom hur mycket jag trivs som lärare.

I övrigt pluggar jag ekonomi och marknadsföring på LTU. Jag är född och uppväxt här i Luleå och kommer nog alltid stanna. Kärleken till staden, mina vänner, min familj och dansen gör att jag trivs så enormt bra.

Här är en koreografi med gruppen hiphop/street 12-13 år från hösten 2018.