Låt fler ta del av kulturen 

Dansföreningen Exiled Dance Crew vill starta projektet mer dans till alla. Vi vill skapa en möjlighet för barn, ungdomar och barnfamiljer att kunna ta del av vår danskultur. 

Hiphop-kulturen är en drivande, kreativ och spännande kultur där man bejakar individen och dess strävan för uttryck och personlig utveckling. Man vill få sin röst hörd! Det egna uttrycket, om det nu är i form av dans, musik, text eller någon annan konstform är otroligt viktig för en persons utveckling oavsett kön, ålder, etnicitet, religion. 
 
Vi har länge strävat efter att lyfta fram dansen och sprida den till alla som vill ta del av den i Luleå och även länet. Vi ser ett stort intresse av vår kultur. Dansglädjen, gemenskapen och kärleken till rörelse till musik för människor samman. Det vet vi alla och då kommer vi till problemet. Klassfrågan är en stor sak som vi hela tiden får kämpa med och det tär på oss i föreningen. Vi har hållit nere våra priser så mycket det går på alla våra klasser och erbjuder en rad olika extra träningar, workshops, tävlingar, jams, battles, shower med mera gratis till Luleås befolkning. 

Vi känner och ser fortfarande att det är många som går miste om tillfället och möjligheten att ta del av dansen ändå. Det känns riktigt tråkigt. Man får/kan bara dansa om ens familj har de ekonomiska förutsättningarna. 

Hiphop-kulturens står för peace, love, unity and having fun. En kultur från gatan som är för alla. Det vill vi ta vara på och göra detta 3 åriga projekt med att reducera ner alla våra kursavgifter och ge möjlighet till att delbetala avgiften. Så att alla kan få ta del av vår fantastiska kultur. 

Exiled Dance Crew - Mer dans till alla
För projektet ”Mer dans till alla” söker vi 300.000 kr per år (900.000 kr totalt på 3 år).
Med den ekonomiska planen kan Exiled Dance Crew erbjuda upp till 17 dansklasser i veckan till reducerat pris (150-300 kr beroende på dansklass). 

Vi söker nu er hjälp för att få igång detta projekt! Vårt mål är att projektet ska starta höstterminen 2020. 

Motprestation vid belopp över 50.000 kr
Er logga i vår lokal (foajé), på alla affischer vid marknadsföring på sociala medier och hemsida. 
Tillsammans gör vi Luleå till en bättre stad att bo och leva i!  
Motprestationen är under hela projektet (3 år).

Kontaktperson 
Jouni Vesa
jouni.vesa@abf.se
073-970 44 47 
 

Stöd Exiled med 50 kr genom att använda er av QR-koden ovan.