UTBUD

Alla kurser är 12 tillfällen per termin. Terminen avslutas med uppvisning eller jam. 

Kostnad:
Kurs 45 min, 900 kr. 
Kurs 60 min, 1000 kr 
Kurs 75 min, 1100 kr 

ABF fakturerar för Exileds kurser. Frågor rörande anmälan kontakta jouni.vesa@abf.se

DANSSTILAR

HIPHOP/STREET
På våra danslektioner får du lära dig hiphopens olika grundsteg/footwork, grooves och bounces. Vi växlar mellan old school hiphop och nutida fusions. Varje lektion innhåller uppvärmning, stegträning och teknikövningar. Vi tränar på att följa musikens olika beats samt uppmanar dig att hitta din egen stil. 

BREAKING
På lektionerna i breaking tränar vi på grundsteg/foundations som toprock, footwork, freezes och power moves. Teknikerna dansas stående och innehåller mycket golvakrobatik. Vi tränar på att följa musikens olika beats, hitta din egen stil genom freestyle. Utveckla de rörelser du tycker mest om att göra så du når dina mål. 

HOUSE
På lektionerna i House kommer vi fokusera på dansstilens grunder: jacking och grundsteg/footworks. Varje lektion innhåller uppvärmning, stegträning och teknikövningar. Vi tränar på att följa musikens olka beats samt uppmanar dig att hitta din egen stil. 

FEMININE STYLE 
Detta är en kurs för dig som vill utveckla din feminina hiphop-stil. Vi jobbar med olika grundtekniker, isolations, waves men framförallt jobbar vi med att du ska känna dig bekväm och hitta ditt uttryck.

HEELS
På lektionerns i Heels får du lära dig att gå, stå och dansa i klackar. Varje lektion innhåller uppvärmning, stegträning och teknikövningar. Vi jobbar med olika grundtekniker, isolations, waves men framförallt jobbar vi med att du ska känna dig bekväm och hitta ditt uttryck.

AFROFUSION
En dansklass med street i grunden där vi blandar in musikaliska och rytmiska influenser från afrobeat. Vi kommer att lära oss nya steg och arbeta mycket med isolations samt höfter. Med en öppen nivå, där alla är välkomna är fokuset framförallt dansgläjde.