Boka in er på höst- och vinter aktiviteter med Exiled Dance Crew

Prova Parkour och Breakdance Workshops!
Nu är det dags att planera in höstens och vinterns aktiviteter! Drömmer du om att flyga genom luften med parkour eller imponera med häftiga moves på dansgolvet? Ta chansen att prova på något nytt och spännande. ABF Norr och Exiled Dance Crew erbjuder prova på-klasser i parkour och breakdance tillsammans med de fantastiska instruktörerna Jouni och Nore från Luleå.

Vad vi erbjuder:
Parkour Workshops: Lär dig de häftigaste teknikerna för att ta dig fram genom staden med smidighet och självförtroende. Jouni och Nore visar dig vägen till parkourmästarskap.

Breaking Workshops: Dyk in i den explosiva världen av breakdance. Oavsett om du är nybörjare eller vill vässa dina skills, är våra klasser fulla av energi och kreativa utmaningar.

Varför välja våra workshops?
Erfarna Instruktörer: Jouni och Nore är inte bara passionerade utövare utan också skickliga pedagoger som anpassar undervisningen till din nivå. Du får en rolig och lärorik upplevelse oavsett tidigare erfarenhet.
Inspirerande Miljö: Tillsammans med andra dans- och parkourentusiaster får du möjligheten att utvecklas i en stödjande och peppande miljö.
För Alla: Våra klasser är öppna för alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Ingen tidigare kunskap krävs, bara en vilja att ha kul och utvecklas.

Missa inte chansen!
Ta steget in i höstens och vinterns roligaste aktiviteter med Exiled Dance Crew och ABF Norr. Bjud in dina vänner/skolkamrater och boka nu för en actionfylld upplevelse som du sent kommer att glömma!
Välkommen till en höst och vinter fylld med kreativitet, energi och nya färdigheter – med Jouni och Nore som dina guider.

Kontakta oss för mer information
Ansvarig: Jouni Vesa 
Epost: Hiphopnorrbotten@gmail.com
Telefon: 073-970 44 47 

Boka era workshops via vårt formulär eller maila Jouni Vesa.