Upptäck Spänning och Kreativitet med Parkour och Breakdance Workshops!
Har du någonsin drömt om att flyga genom luften som en parkourmästare eller att imponera med grymma moves på dansgolvet? Nu har du chansen! ABF Norr och Exiled Dance Crew presenterar stolt våra prova på-klasser i parkour och breakdance med de fantastiska instruktörerna Jouni och Nore från Luleå.

Vad vi erbjuder:
Parkour Workshops: Lär dig grunderna i parkour, konsten att röra sig smidigt och snabbt genom urbana miljöer. Våra instruktörer Jouni och Nore guidar dig genom tekniker och rörelser som får dig att känna dig som en actionhjälte.

Breaking Workshops: Dyk in i den dynamiska världen av breakdance. Upptäck de grundläggande stegen, coola tricks och imponerande moves som gör dig till stjärnan på dansgolvet.

Varför välja våra workshops?
Erfarna Instruktörer: Jouni och Nore är inte bara passionerade utövare utan också skickliga lärare som anpassar sig efter din nivå och ser till att du har kul medan du lär dig.
Inspirerande Miljö: Tillsammans med andra entusiastiska deltagare, får du chansen att utvecklas och utmanas i en stödjande och inspirerande miljö.

Tillgänglighet för Alla: Våra prova på-klasser är öppna för alla, oavsett erfarenhetsnivå. Ingen tidigare erfarenhet krävs – bara en vilja att ha kul och lära sig något nytt.

Missa inte chansen!
Ta med dina vänner och familj och upplev en dag fylld med energi, kreativitet och nya färdigheter. Anmäl dig nu och börja din resa mot att bli en parkourmästare eller breakdance-stjärna med hjälp av Jouni och Nore!

Välkommen till en oförglömlig upplevelse med ABF Norr och Exiled Dance Crew!

Kontakta oss för mer information:
Boka oss genom att maila: hiphopnorrbotten@gmail.com

 

Boka era workshops via vår mail hiphopnorrbotten@gmail.com eller via formuläret nedan