Upptäck Kraften i Hiphop med Express Yourself!
Är ni redo för en oförglömlig resa genom dans och musik? Vi är stolta att presentera Express Yourself – en dynamisk och inspirerande föreställning som firar hiphop-kulturens positiva kraft! Kom och upplev en show som får er att vilja röra på er och uttrycka er själva på helt nya sätt.

Vad handlar föreställningen om?
Express Yourself är en energifylld dans- och musikföreställning skapad för mellanstadiet, där vi utforskar hur barn och unga uttrycker sig idag. Vågar vi använda vårt kroppsspråk? Förstår vi verkligen hur vi för oss och vad det signalerar? Genom fängslande dansnummer och häftig musik visar vi hur hiphop kan vara en källa till självkänsla och gemenskap.

Möt våra artister
På scenen står fyra passionerade dansare och artister som alla delar kärleken till hiphop. Genom sina unika personligheter och talanger visar de hur man kan använda dans och musik för att uttrycka sina innersta känslor och tankar. Ledorden för vår föreställning är Peace, Love, Unity and Havin' Fun – grundpelarna i hiphop-kulturen.

Varför ska ni komma och titta?
Express Yourself är inte bara en föreställning – det är en upplevelse som kommer att inspirera er att röra er mer, uttrycka er själva och känna gemenskap. Vi vill tända en gnista av kreativitet och självförtroende hos varje elev som ser vår show. Det är en chans att upptäcka hur roligt det kan vara att dansa och hur mycket man kan säga utan att använda ord.

Turnéinformation
Föreställningen kommer att turnera under hösten 2024 och våren 2025, och vi ser fram emot att besöka skolor och kulturhus över hela landet. Missa inte chansen att ta del av denna unika och inspirerande upplevelse!
Boka oss nu!

Se till att er skola får uppleva den magi som är Express Yourself. Kontakta oss för att boka en föreställning eller för mer information om turnéplanen. Låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut och upptäcka den positiva kraften i hiphop-kulturen!

För bokning och mer information om föreställningen maila hiphopnorrbotten@gmail.com eller använd formuläret nedan.